The target: hét bloedstollende stadsspel in Lokeren

D49f5461 00ca 4c02 87cc 837707224a63 The target wordt in verschillende teams gespeeld: één gangster(team) en twee of drie politieteams. Door wapens op te pikken in de stad kan de gangster allerlei misdaden plegen die hem geld opleveren. Zijn doel is om € 1.000.000 vooraleer de politie hem kan neerschieten. De politieteams openen de jacht op de gangster door zijn GPS-signaal te volgen op de kaart die ze op hun smartphone of tablet te zien krijgen. Maar de gangster is hen altijd een stapje voor en kan ook mijnen leggen om de politie van zich af te schudden.

Dit crimineel spannende stadsspel is zeer geschikt voor allerlei activiteiten zoals vrijgezellenfeestjes, teambuildings of een gezellige uitstap met de vrienden.

Je kan The target spelen met je eigen telefoons in een doe-het-zelf formule of onder begeleiding van een spelbegeleider die telefoons meebrengt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Markt -, 9160 Lokeren
Wanneer
Leeftijd
18+
Prijs
20,0 euro (Als je op eigen toestellen speelt, in onze doe-het-zelf formule, kost The target €60 voor de hele groep samen.De formule met spelbegeleider kost €18 per speler.Vraag onze speciale prijzen voor scholen en jeugdbewegingen)
Links
http://lamosca.be/games/the-target