Super secret: spannend detectivespel voor kinderen in Lokeren

1bd117f0 34ea 4b1f a9e7 9d7ac2d13062 Het GOK (Geheim Opsporingskorps) is een dievenbende op het spoor! Ze hebben de hulp nodig van enkele superdetectives om de dader te vinden van een grote diamantdiefstal. Vind de buit en wijs de dader aan. Maar wees voorzichtig want deze missie is top secret!

Om erachter te komen wie de dief is, hebben jullie natuurlijk een detectivegadget nodig: de SPY-O-MATIC, een iPhone of Android app met handige spionagetools. Hiermee luister je de dader af en ontcijfer je geheime boodschappen. Bel naar de commandant van het GOK en het speurwerk kan beginnen!

Das Box Super Secret is een kant-en-klare activiteit die ideaal is om als familie-uitstapje te doen of met een groep kinderen op bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of met de jeugdbeweging.

Je kan spelen in elk park of elk ander aangenaam en veilig spelgebied voor kinderen, zoals een bos.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Nachtegaallaan , 9160 Lokeren
Wanneer
Van 1 maart 2017 tot 31 december 2017
Leeftijd
8+
Prijs
59,0 euro (Basisprijs: € 59.00)
Links
https://dasbox.be/boxen/super-secret/?utm_source=uit_in_vlaanderen&utm_campaign=super_secret&utm_medium=referral&utm_content=lokeren
https://dasbox.be/stadsspel/?utm_source=uit_in_vlaanderen&utm_campaign=super_secret&utm_medium=referral&utm_content=lokeren