Operation Freddy: ontdek Lokeren met een grappige doe-wandeling

1cf3dff4 0a5a 4474 b211 ada1efa7118c Met behulp van een hippe GPS-applicatie op een smartphone of tablet, loodst Freddy je door de stad. Om het extra spannend te maken, kan je ook de positie van de andere teams volgen. Op verschillende leuke plekjes in de stad krijg je opdrachten en vragen voorgeschoteld, maar je zal Freddy ook moeten verrassen met uniek beeld- en geluidsmateriaal. Het team met de meeste punten wint, zo simpel is het!

Operation Freddy is de ideale manier om een nieuwe op een ludieke manier te leren kennen... en ondertussen leer je ook je vrienden en/of collega's beter kennen. Dit GPS-stadsspel is een hit voor allerlei evenementen: teambuilding, vrijgezellenfeest, familiefeest, verjaardagsfeest of uitstap met vrienden of familie.

Je kan Operation Freddy spelen met je eigen telefoons in een doe-het-zelf formule of onder begeleiding van een spelbegeleider die telefoons meebrengt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Markt -, 9160 Lokeren
Wanneer
Prijs
20,0 euro (Als je op eigen toestellen speelt, in onze doe-het-zelf formule, kost Operation Freddy €60 voor de hele groep samen.De formule met spelbegeleider kost €20 per speler.Vraag onze speciale prijzen voor scholen en jeugdbewegingen.)
Links
http://lamosca.be/games/operation-freddy
Video
http://lamosca.be/games/operation-freddy/