Ambassadeurs VéLokeren

Verschillende fietspunten in Lokeren zetten mee de schouders onder de VéLokeren-campagne. Je bent altijd welkom bij deze ambassadeurs voor meer info over de fietsmogelijkheden in Lokeren!

Mobibikes

"Als fietsenzaak in het centrum van Lokeren juichen we alle initiatieven die het fietsgebruik stimuleren alleen maar toe. Onder onze klanten merken we dat de nieuwe MTB-route heel positief onthaald wordt en dat hierdoor meer mountainbikes gehuurd worden. Ook het nieuwe pumptrack-parcours in Eksaarde biedt echt een meerwaarde en natuurlijk is het fijn dat de stad een campagne opzet om nog meer mensen op de fiets te krijgen. Iedereen die ook maar een beetje interesse heeft in wat er leeft in onze stad, zal VéLokeren ongetwijfeld al eens zien passeren hebben. In de Infokrant bijvoorbeeld, of op een vlag op een event, ... Ook het BK Cyclocross in 2023 zal zeker nog voor een extra boost geven aan het fietsen in Lokeren!

Mobibikes - Groendreef 53

 

Fietsen De Broe

"Ik hoor klanten regelmatig praten over VéLokeren, de campagne leeft dus zeker in onze stad. Ze kijken nu al uit naar het BK Cyclocross in 2023! Door corona merken we dat er meer gefietst wordt dan vroeger. Bij ons is er vooral interesse in mountainbikes en racefietsen. Deze wielerfanaten geven aan dat zij vooral gaan trainen op het cyclo-parcours in Lokeren. Altijd leuk om te horen!"  

Fietsen De Broe - Hillarestraat 261

 

Mo-Cyclette

"We hebben echt het gevoel dat er de afgelopen maanden meer gefietst wordt in Lokeren. Daar zal corona ongetwijfeld iets mee te maken hebben, maar ook de VéLokeren-campagne heeft hier zeker toe bijgedragen. Zo passen mensen stilaan hun mindset aan en laten ze de auto wat meer links liggen. Wij kunnen alleen maar tevreden zijn dat de fiets terug meer en meer belangstelling krijgt. We zetten dan ook graag mee onze schouders onder VéLokeren. We bezorgen iedereen graag meer info over aankomende fietsevenementen, over het huren van fietsen of de leenfietsen aan het station en we geven wielerfans een duwtje in de rug door hen het startpunt van de MTB-route mee te geven bijvoorbeeld."

Mo-Cyclette, Stationsplein 44.