Zet met jouw klas of school een leuke VéLokeren-actie ‘op wielen’

Beste directie, beste (sport)leerkrachten, beste leerlingen

Hét sportief hoogtepunt van 2023 staat voor de deur! Op 14 en 15 januari 2023 zetten we Lokeren op de kaart met de organisatie van het Belgisch Kampioenschap Veldrijden 2023. Hart van het parcours vormt het Park ter Beuken. Met centraal op de omloop een heus spektakelstuk: de Mont Henri. Sinds 2020 zetten we met de VéLokeren-campagne volop in op koning fiets. In de Vélokeren-finale laten we graag onze Lokerse lagere en middelbare scholen toeleven naar dit sportief feest. Sta jij te popelen om samen met de kinderen van jouw klas of school een leuke actie ‘op wielen’ te zetten in aanloop naar het BK?

Scoor met jouw school- of klasidee

Blaas ons helemaal omver met jouw creativiteit! Van een origineel supporterslied tot de organisatie van een knotsgekke wielerwedstrijd tijdens de lessen LO, het kan allemaal! Ga je liever de creatieve tour op? Maak ludieke banners en tekeningen of ontwerp een leuke supportersvlag om de renners naar de meet te supporteren. Kruip in de pen en schrijf een beklijvend wedstrijdverslag of een ode aan de renners. Misschien verbazen jullie ons wel met een maquette van het BK parcours? Kortom, geen idee is te gek!

Jullie werk in de kijker

Al jullie enthousiaste werk zetten we graag in de kijker op de Facebook- en Instagrampagina van onze dienst Sport. We publiceren jullie eindresultaat ook op de campagnewebsite lokeren.be/vélokeren. Uit alle inzendingen loten we een klaswinnaar die een trendy supportersmuts/sjaal in ontvangst mag nemen! De inzendingen breng je binnen op de dienst Sport (Sport- en Jeugdcomplex, Sportlaan 2) in de periode van 23 november tot 18 december 2022. Vergeet de naam van je school en klas niet te vermelden. Jullie resultaat mag ook doorgemaild worden naar sportdienst@lokeren.be. Kort voor de start van het BK maken we de winnaar bekend met veel toeters en bellen! Doe jij ook mee?

Heb je nog bijkomende vragen? Geef ons dan zeker een seintje via 09 235 31 13 of op sportdienst@lokeren.be.