Gaant!?

Met Gaant!? zagen we de bui al eventjes hangen dat ons evenement niet zoals we initieel gepland zou kunnen doorgaan.

Daarbij hadden we wel allemaal het gevoel dat we ons niet zomaar een zomer konden wegsteken. We besloten enkele kleinschalige dingen te organiseren om onze ‘community’ te blijven engageren.

Zo lanceerden we onlangs een ‘blijf in uw kot’ affiche actie en zullen we zaterdag 9 mei een live stream organiseren en brengen we Gaant!? bij jullie in de huiskamer.

Fuiven of feesten in groep zit er momenteel nog niet in door de coronacrisis. Het Lokerse collectief Gaant!? presenteert zaterdagavond een handig alternatief door live dj-sets te streamen van DeeDee en Q-presentatrice Jolien Roets en dj Hakim Chatar. Het feestje start om 21 uur. Om het feestje bijzonder te maken, hebben ze bij Gaant!? enkele tips in petto. “Trek een feestelijke outfit aan. Ga los op de dj-sets met je vrienden via Google Hangouts, ZOOM of Facebook Watchparty. Met een beetje geluk, gooien we jullie in onze stream. Download één van onze achtergronden en gebruik hem als jouw digitale Zoom achtergrond of hang hem op in je ‘feestkamer’. Er zijn achtergronden beschikbaar van Park Ter Beuken, het Verloren Bos en de Tom Tom Club (Radar). Stuk voor stuk locaties waar in het verleden al Gaant!?-feestjes plaatsvonden.”

Pintjes en cocktails

Om helemaal in de sfeer te komen heeft Gaant!? ook een samenwerking afgesloten met NV Dranken Van Eetvelde om drankenpakketten aan te bieden. Zo kan je een bak bier bestellen, maar ook cocktails als Dark & Stormy, Rum Cola of Moscow Mule.

Hopelijk kunnen we later deze zomer toch nog iets kleins organiseren om mensen fysiek samen te brengen.