Info voor de Moerbekenaar

Infopunt vaccinatiecentrum

Heb je een specifieke vraag over je afspraak of je vaccinatie-uitnodiging? Vraag eerst in je omgeving of niemand je kan helpen. Lukt het je echt niet om de afspraak te bevestigen, neem dan contact op met de infolijn van het vaccinatiecentrum. 
Heb je een praktische vraag over hoe je vanuit Lokeren naar het vaccinatiecentrum geraakt, dan kan je ook hier terecht.

09 342 30 00: elke werkdag van 9 tot 16 uur
vaccinatiecentrum@lokeren.be

Algemene info over de vaccins:
Vlaamse overheid
www.laatjevaccineren.be
Gratis nummer 1700, elke werkdag van 9 tot 19 uur.

Gemeentelijk infopunt

09 326 93 95
vaccinatie@moerbeke.be
Elke werkdag van 8.30 tot 12 uur
Op maandag, dinsdag en donderdag ook van 13.30 tot 16 uur en op woensdag van 16 tot 18.30 uur. 
Algemene info: www.moerbeke.be/vaccinatie

Bereikbaarheid van het vaccinatiecentrum

Eigen vervoer

Het vaccinatiecentrum ligt op een minder dan 10 km van het centrum van Moerbeke. Met de auto is het ongeveer een kwartier rijden. Kom je met de fiets? Reken dan op een half uur.

Openbaar vervoer

 

Vanuit Moerbeke reis je via buslijn 49 van De Lijn naar Lokeren. De dichtstbijzijnde halte voor het vaccinatiecentrum is 'Lokeren Station'. Van daaruit is het een kwartier stappen (1,3 km) naar het vaccinatiecentrum. Stap uit aan het station en vervolg je route via Stationsplein - Uebergdreef - Brouwerijstraat - Bergendriesstraat - Daknamstraat. 

Raadpleeg de dienstregeling via de website van De Lijn.

Hulp bij vervoer naar het vaccinatiecentrum

Geraak je niet op eigen kracht naar het vaccinatiecentrum? Wellicht iemand uit je gezinsbubbel of je vast knuffelcontact voor vervoer zorgen. Je begeleider mag heel de tijd bij je blijven in het vaccinatiecentrum. Ook in de rustzone wordt er plaats voor hem/haar voorzien. Ondervind je toch problemen om er te geraken, neem dan contact op met het gemeentelijk infopunt.

Moerbeke zoekt vrijwilliger-chauffeurs

Heb je wat tijd vrij en wil je je graag inzetten om medeburgers naar het vaccinatiecentrum te brengen? Stuur een mail naar moerbeke.helpt@moerbeke.be met je interesse of neem telefonisch contact op met de gemeentelijke infolijn.