Loka Tierra 2022

 

Van dinsdag 17 tot en met woensdag 25 mei zetten we alles in het teken van diversiteit tijdens een heuse campagneweek. De kick-off op 17 mei is – niet geheel toevallig - de Internationale Dag tegen Holebi- en Transfobie (IDAHOT). Gezien diversiteit breder gaat dan enkel één dag, organiseren we gedurende de Week van de Diversiteit tal van activiteiten om het thema extra in het voetlicht te plaatsen.

Dinsdag 17 mei

Vandaag praten we bij over de eerste generaties arbeidsmigranten in Lokeren, huldigen we een regenboogbank in en organiseren we een koffie- en speelmoment met weggeefkast.

Meer lezen

Vrijdag 20 mei

Lokerse nieuwkomers van verschillende generaties en continenten zitten samen op de sofa en praten bij over de arbeidsmigratie in Lokeren.

Meer lezen

Maandag 23 mei

Kom naar de Congo-avond rond het scholenproject van vzw Elasha of geniet van het werk van leerlingen van Lokerse basisscholen die diversiteit op een kleurrijke manier in beeld brengen.

Meer lezen

Woensdag 18 mei

Een voorleesmoment voor de jongsten onder ons, een LGBTQ+ rondleiding in Gent, een open repetitie van een koor, een spel waarbij je uitgedaagd wordt om te overleven in armoede en een LGBTQI+ film ... voor ieder wat wils dus.

Meer lezen

Zaterdag 21 mei

Tijd voor een zelfbereide maaltijd in het sociaal restaurant? Of geniet je liever van de leesclub met Ish of een muzikale reis naar India?

Meer lezen

Dinsdag 24 mei

Bezoek de Marokkaanse moskee tijdens een gegidst groepsbezoek.

Meer lezen

Donderdag 19 mei

Schuif aan voor een film over de Democratische Republiek Congo of kom langs op het koffie- en speelmoment in Huis van het Kind.

Meer lezen

Zondag 22 mei

Kom picknicken tijdens de Heirbrugqueeste of maak een muzikale reis naar India.

Meer lezen

Woensdag 25 mei

Vandaag spring je binnen bij de Marokkaanse moskee en/of de Sint-Laurentiuskerk voor een gegidst groepsbezoek.

Meer lezen