Zaterdag 21 mei

Sociaal restaurant De Moazoart opent zijn deuren voor iedereen

Maak kennis met de werking van Ontmoetingshuis De Moazoart en kom genieten van onze lekkere zelfbereide maaltijd: Marokkaanse linzensoep - paardenworsten met puree – verrassingsdessert.
Ontmoetingshuis De Moazoart, Kazernestraat 80. Om 12 uur. 6,50 euro per persoon, 3,5 euro of 1 euro voor < 12-jarigen met Verhoogde Tegemoetkoming. Inschrijven en info: info@demoazoart.be of 0468 33 95 96.
Organisatie van De Moazoart.

  

Ish Aït Hamou - Leesclub - Het Moois dat we delen

Ga zelf in gesprek met de bestsellerauteur over zijn vierde roman Het moois dat we delen. Schrijf je vragen op en breng ze mee naar deze leesclub. Ish beantwoordt ze met plezier. Geen traditionele leesclub om het boek te bespreken, wel een diepgaand gesprek om samen dieper in te gaan op het verhaal. Soumia en Luc wonen in dezelfde buurt, maar kennen elkaar niet. Zij probeert met de moed der wanhoop het verleden achter zich te laten. Hij leeft in en met het verleden. Wanneer ze elkaar bij toeval leren kennen, komen ze voor verscheurende keuzes te staan. Een beklijvend verhaal over hoe je het leven weer oppakt na een ingrijpende gebeurtenis. 
Torenzaal, Torenstraat 1 om 20.15 uur ; 16 – 15 (65+) – 14 (VP) – 11 (-26) euro. Tickets en info: cultuur.lokeren.be, ticketbalie.ccl@lokeren.be of 09 235 31 06.
Organisatie van Cultuurcentrum en Bibliotheek.

 

Een muzikale reis naar India 

 

Jaarlijks organiseren Kalyanjit Das (sitar) en Sandip Banerjee (tabla) een concerttour in West-Europa, waar ze al jaren kenners en liefhebbers van klassieke Indische muziek trakteren op meesterlijke uitvoeringen van Indische raga’s. Deze vinden hun oorsprong in de traditionele Indische tempelmuziek.

Gallery Nanda, Drongenstraat 50. Om 20 uur. 16 euro. Tickets en info: gallerynanda.com of 0474 05 22 84.
Organisatie van frivoliteitenkabinet Nanda vzw.