13/10/2014

AZ Lokeren lanceert nieuwe website

Algemeen nieuws In de kijker

Het AZ Lokeren stelt met enige trots haar nieuwe website voor. Na ruim 15 jaar was de oude website dringend aan vernieuwing toe, zeker omdat deze niet meer voldeed aan de moderne technologieën en normen.

De nieuwe website is nu, in tegenstelling tot vroeger, integraal te raadplegen op tablets en smartphones. Er is voor een lay-out gezorgd waarbij de inhoud aangepast wordt aan elk apparaat, of het nu een pc is of een mobiele telefoon.

De website is, conform de huisstijl, volledig van lay-out veranderd. De kleuren van de huisstijl zijn de rode draad in de gehele website. Er zijn tevens nieuwe functionaliteiten bijgekomen zoals het uploaden van je cv, het aanbieden van folders, een goed werkende zoekfunctie enz.

De website is gebruiksvriendelijk opgesteld, rekening houdend met de doelgroep van het AZ Lokeren: het lettertype is iets groter, de menu is eenvoudig en de informatie patiëntvriendelijk.

Neem snel een kijkje op: www.azlokeren.be