19/01/2015

Chauffeurs gezocht

Algemeen nieuws In de kijker

Het Sociaal Huis is dringend op zoek naar vrijwillige chauffeurs voor de Minder Mobielen Centrale (MMC). Als chauffeur van de MMC voert u mensen met verplaatsingsproblemen naar de dokter, de winkel, enz. Meestal gaat het om mensen die vanwege hun leeftijd of ziekte minder mobiel zijn geworden en ook moeilijker gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer.

Wij zijn op zoek naar personen die sociaal voelend zijn, tijd kunnen vrijmaken, over een auto beschikken en zich graag ten dienste stellen van anderen. Uiteraard bepaalt u zelf welke dagen en uren u wenst te rijden. Elke chauffeur van de MMC is verzekerd en ontvangt per kilometer een vergoeding van 0,30 euro.

Dit gaat niet om rolstoelvervoer. Hiervoor beschikt het OCMW - Sociaal Huis over een eigen aangepast voertuig.
Meer info bij Karolien Ringoot, karolien.ringoot@ocmw.lokeren.be, 09 340 86 68