27/04/2015

Win met deze kleurplaat

Algemeen nieuws

Op zaterdag 16 mei gaat de Week van de Opvoeding van start. Het thema dit jaar is “opvoeden in je buurt”. Het betekent dat je als ouder je kind niet alleen groot brengt, maar met heel de buurt. Kinderen kunnen een kleurplaat inkleuren en een persoonlijke wens schrijven voor hun mama, papa, nonkel, buurman of iemand anders die hen helpt opgroeien. Tijdens de week van 16 tot 23 mei kan iedereen zijn of haar kleurplaat afgeven bij de dienst Samenleving tussen 9u en 17u. De bedoeling is dat er een grote wensmuur komt met alle tekeningen en boodschappen van de kinderen. De kinderen met de leukste tekening of de leukste boodschap maken kans op mooie prijzen zoals filmtickets, lidkaarten van de Speel-o-theek of zwembeurten!

Download hier de kleurplaat.