22/04/2016

Werken Zand en Zelestraat

Algemeen nieuws In de kijker

Download hier de Powerpoint (in pdf) van de informatievergadering

 

Parkeren tijdens de werken

Gedurende de werkzaamheden op het Zand en in de Zelestraat zullen vaak meerdere parkeervakken niet beschikbaar zijn. Graag willen wij wijzen op de volgende regeling:

a)       Bewoners die beschikken over een bewonerskaart

De werkzone situeert zich van Zand tot aan de Lepelstraat. Dit is het deel van de Zelestraat dat tot de betalende zone behoort. Bewoners die hier een bewonerskaart hebben kunnen al sinds 1 januari 2016 in een ruime zone parkeren. Het betreft alle straten van de betalende zone zuid en de straten van de blauwe zone A en B.

 

b)      Bewoners die niet beschikken over een bewonerskaart

Vele bewoners uit het Zand en de Zelestraat hebben geen bewonerskaart omdat ze bijvoorbeeld over een eigen garage beschikken. Wanneer de werken zich situeren nabij de woning zal de garage gedurende een periode niet toegankelijk zijn. Bewoners kunnen op de dienst mobiliteit van de stad gratis een tijdelijke parkeerkaart verkrijgen.

Op basis van het voorleggen van het inschrijvingsbewijs van het voertuig en de vermelding van zijn of haar adres, krijgt men een gele parkeerkaart mee. Wanneer deze speciale parkeerkaart voorligt, zal men gedurende de werkperiode in dit deel van de Zelestraat of op het Zand dezelfde parkeermogelijkheden hebben als de bewoners met een bewonerskaart. Dit is dus betalende zone zuid en blauwe zones A en B.

Parkeerplan Lokeren