07/07/2016

Sportlaan al in feeststemming

Algemeen nieuws In de kijker

De stad Lokeren en de Lokerse Feesten hebben een originele manier gevonden om samen aan citymarketing te doen. De stad heeft op de verlichtingspalen in de Sportlaan en de Koning-Albertlaan bannersystemen laten plaatsen. Het zijn bijzonder stevige en veilige systemen die door heel wat steden in binnen- en buitenland worden gebruikt voor stadspromotie.

De Lokerse Feesten op hun beurt hebben de nodige banners laten maken om bevolking en bezoekers alvast veel goesting te doen krijgen in de Lokerse Feesten. De belangrijkste aanrijroute van en naar de Markt ziet er nu bijzonder feestelijk uit, met die 28 kleurrijke banners op rij. Na de Lokerse Feesten gaat de stad de bannersystemen gebruiken om promotie te maken voor de grote evenementen in onze stad. Een prima middel om op een stijlvolle en eigentijdse manier promotie te maken en Lokeren in de kijker te zetten.