15/09/2016

Grond te koop voor residentiële ontwikkeling

Algemeen nieuws In de kijker

DE STAD LOKEREN VERKOOPT onder voorwaarden

Voor residentiële ontwikkeling 19.616m² grond met industrieel gebouw, schoolgebouw en erfgoedvilla dichtbij de Markt in Lokeren,
Lokeren, 1e afdeling sectie A nrs.690/X, 690/F2, 690/G2, 690/P2 en 690/T2

Verkoop onder voorwaarden uit de hand via biedingen onder gesloten omslag:

-          Minimum biedingprijs: 2.200.000 euro, exclusief kosten en registratierechten. Bankverklaring bij de bieding te voegen.

-          Ontwerp projectvoorstel conform de projectdefinitie.

Toewijzing gebeurt aan de hand van twee criteria nl. het ontwerp projectvoorstel en het financieel bod. Het criterium projectvoorstel is goed voor 1/3 van de beoordeling, het financieel bod voor 2/3 van de totale beoordeling.

Verkoopbundel met onder andere de verkoopprocedure, wijze van inschrijven en de verkoopsvoorwaarden kan hieronder worden gedownload net als het grafisch plan en de voorschriften van het Ruimtelijk Uitvoeringsplan.

 

Openingszitting biedingen: maandag 16 januari 2017 om 14u in de raadzaal van het stadhuis te Lokeren. Biedingen moeten ten laatste staande de openingszitting om 14u ingediend worden bij de voorzitter van de zitting. De zitting is enkel toegankelijk voor kandidaten die een bod doen.

Verplichte vermeldingen DCRO: alle percelen zijn gelegen in woongebied. Uittreksel uit plannen- en vergunningenregister dd.31/08/2016. Geen dagvaarding 6.1.1. of 6.1.41-6.1.43 VCRO. Geen voorkooprecht 2.4.1. VCRO. Geen verkavelingsvergunning. Geen as-built attest.

Downloads

Verkoopbundel

Ruimtelijk Uitvoeringsplan Groendreef

RUP uittreksel

Verdere inlichtingen

Piet Van Theemsche
Dienst Patrimoniumbeheer
Stad Lokeren

9160 Lokeren
T 09 340 9413 - G 0478 829 331
piet.van.theemsche@lokeren.be
www.lokeren.be

Heeft u vragen in verband met het Ruimtelijk Uitvoeringsplan of de Projectdefinitie dan kunt u hiervoor terecht bij elke.criel@lokeren.be (stedenbouwkundig ambtenaar) of katrijn.colman@lokeren.be (ruimtelijk planner).