10/11/2016

Veiliger en vlotter verkeer voor N47 in Lokeren en Zele

Algemeen nieuws In de kijker

De werken voor de heraanleg van de N47 en de op- en afritten van de E17 in Lokeren en Zele staan voor de deur. Het Agentschap Wegen en Verkeer en de stad Lokeren investeren in veiliger en vlotter verkeer op deze drukke verkeersas.  Ook veilig fietsen en een goede bereikbaarheid van de industriezones staan centraal in dit project. De werken zullen een grote impact hebben op het verkeer op de N47 en het op- en afrittencomplex. De nutswerken starten op 14 november en duren tot februari 2017. Aansluitend start de aannemer met de effectieve heraanleg. De werken moeten tegen eind 2017 klaar zijn. 

Op www.wegenenverkeer.be/lokeren vindt u alle info over dit project. Wordt u graag op de hoogte gehouden tijdens de werken, dan kunt u zich op de wegpagina abonneren op de digitale nieuwsbrief over de heraanleg.