17/02/2017

Werken met hinder in Oosteindestraat in weekend van 4 maart

Algemeen nieuws

De nutswerken voor de heraanleg van de N47 zijn al geruime tijd aan de gang. Begin maart schuiven de werken naar de andere zijde van de N47. Vanaf dan werkt Synductis ongeveer één maand langs de rijrichting Zele. In het weekend van 4 en 5 maart ligt de werfzone ter hoogte van de Oosteindestraat. Er geldt dat weekend éénrichtingsverkeer in de straat. Om de hinder zo beperkt mogelijk te houden, voeren we deze werken in het weekend uit.

Eén weekend éénrichtingsverkeer in de Oosteindestraat

Van zaterdagmorgen 4 tot zondagavond 5 maart werkt de aannemer op de N47 ter hoogte van de Oosteindestraat. Tijdens dit weekend geldt éénrichtingsverkeer in de Oosteindestraat. Verkeer van de industriezones 2 en 3 richting N47 is mogelijk, verkeer naar de industriezones E17 2 en 3 rijdt om via de Vierschaarstraat, Sint-Elooistraat, Scherpeputstraat, Voshol naar Wolfsakker.

Voor de veiligheid en de duidelijkheid is gedurende het weekend van 4 en 5 maart de middenberm ter hoogte van de Oosteindestraat afgesloten. Dat betekent dat men, komende uit de richting Lokeren, niet linksaf de Oeverstraat zullen kunnen inslaan.

Om de bedrijven in E17/1 te bereiken, moet het verkeer dus links de Dijkstraat inslaan. Verkeer dat uit de Oosteindestraat komt, moet verplicht naar rechts afslaan.

Nutswerken nog tot april 2017

De nutswerken langs de rijrichting Zele zullen nog tot in april duren. Verkeer blijft mogelijk in beide richtingen. De hinder op de N47 zal gelijkaardig zijn als in de vorige fasen. Na de nutswerken start de heraanleg van de N47. Van zodra de fasering van deze werken op punt staat, zullen we hierover communiceren.

Fietsomleiding in beide richtingen

Fietsers rijden vanaf nu in beide richtingen om via het fietspad langs het spoor (Lokerenbaan, Koelaarstraat, fietspad langs de spoorweg, Bakkerstraat en Rivierstraat). Dit blijft zo tot het einde van de heraanleg.

Werken uitvoeren zonder hinder is helaas niet mogelijk. De projectpartners doen inspanningen om de hinder zo kort en beperkt mogelijk te houden. Bedankt voor uw begrip.