04/07/2017

Enquête thuisverkoop

Algemeen nieuws In de kijker

Beste land- en tuinbouwer,

De Stedelijke Raad voor Land- en Tuinbouw engageert zich momenteel om thuisverkoop te stimuleren en meer bekend te maken bij het grote publiek. Daarbij probeert de raad om zo veel mogelijk af te stemmen op de lokale situatie in Lokeren en de wensen en mogelijkheden van de land- en tuinbouwbedrijven. Met deze bevraging hoopt de raad inzicht te krijgen in de huidige situatie bij thuisverkopers en eventuele plannen van toekomstige thuisverkopers. Met de resultaten wensen wij de thuisverkopers vervolgens te ondersteunen bij bv. het organiseren van markten, promotie, enz... Door het invullen van deze 5-10 minuten durende enquête, helpt u om de beste resultaten te behalen.

De link naar de enquête zien jullie hieronder. De enquête kan ingevuld worden vanaf 26 juni tot en met 27 augustus.

https://www.survio.com/survey/d/W1X2T0G0Z3R7A4J1T

Alvast dank voor de medewerking!