01/09/2017

Lokeren aangesloten bij sociaal verhuurkantoor Waasland

Algemeen nieuws In de kijker

Sinds kort is de stad Lokeren aangesloten bij het SVK Waasland of voluit het sociaal verhuurkantoor. Een sociaal verhuurkantoor huurt woningen op de private huurmarkt om ze daarna te verhuren aan woonbehoeftige personen en gezinnen. Zo ben je als eigenaar verlost van de administratieve rompslomp en kan je verhuren zonder zorgen. Als huurder ben je zeker dat je in een betaalbare, kwaliteitsvolle woning terecht komt.

Om kandidaat-huurders aan een betaalbare woning te helpen is het Sociaal Verhuurkantoor Waasland volop op zoek naar eigenaars die een woning wensen te verhuren aan het SVK Waasland. Daarom wordt op donderdag 7 september 2017 een infoavond georganiseerd in de ontmoetingszaal van het stadhuis. Deze start om 19u. Geïnteresseerden dienen hun aanwezigheid te bevestigen per mail huisvesting@lokeren.be voor 6 september.

Kandidaat-huurders kunnen zich vanaf oktober laten inschrijven op de wachtlijst. Dit kan iedere 1e en 3de dinsdag van de maand telkens tussen 9u en 11u in het Sociaal Huis, Lepelstraat 4.

Meer info op http://www.svkwaasland.be/ 

Verhuren zonder zorgen via een sociaal verhuurkantoor from Provincie Oost-Vlaanderen on Vimeo.