26/09/2017: Tweede oproep voor verkoop site Groendreef

De gemeenteraad keurde op 11 september het aangepaste bestek goed met de verkoopsvoorwaarden en verkoopprocedure voor de site Groendreef. Bij een eerste poging kwamen 15 biedingen binnen maar de verkoop werd uiteindelijk niet toegewezen. Geen enkel ontwerp voldeed aan de voorwaarden van het RUP of de bijzondere verkoopsvoorwaarden die opgelegd waren in het verkoopbundel.

Het bestek werd op 15 september gepubliceerd in het Bulletin der Aanbestedingen. Via volgende link kunt u het bestek met alle voorwaarden downloaden https://cloud.3p.eu/Downloads/1/4287/0A/2017.

Biedingen, bestaande uit een financieel bod én een ontwerp, moeten ingediend worden tegen uiterlijk 20 november. Meer info beschikbaar in het bestek zelf of via piet.van.theemsche@lokeren.be van de dienst Patrimoniumbeheer (telefoon 09 340 94 13).

Deel dit artikel:

Klik hier om in te schrijven op de nieuwsbrief van stad Lokeren. U blijft dan steeds op de hoogte van het laatste nieuws uit Lokeren.