16/04/2018

Lokeren renoveert

Algemeen nieuws In de kijker

Is jouw woning ook aan renovatie toe? Doe dan mee met ‘Lokeren renoveert!’ en laat je renovatiewerken begeleiden van A tot Z.

‘Lokeren renoveert!’ begeleidt je bij elke stap van jouw renovatie:

Een adviseur van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen komt bij je langs en je ontvangt een logisch en doordacht stappenplan voor jouw woningrenovatie.

De energieconsulenten van de Gezinsbond helpen je bij het opvragen van offertes en de keuze voor de meest geschikte aannemers en leveranciers.

Zij helpen je ook bij de aanvraag van premies en leningen en bieden , gedurende de werken, een antwoord op al jouw vragen.

Zo ben je na afloop van de werken verzekerd van een comfortabele, energiezuinige en klimaatgezonde woning, die bovendien ook in waarde is vermeerderd.

Lokeren renoveert! is een project van de stad Lokeren, het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen en de Gezinsbond. Alle inwoners van Lokeren met renovatieplannen kunnen gratis deelnemen! Jouw deelname aan het renovatietraject verplicht je tot niets en na iedere stap beslis je zelf of je in dit traject verder wil.

Wil je meer weten over renoveren algemeen of specifiek over dit traject?

Kom dan naar één van de infoavonden ‘Beter renoveren’ en ontdek hoe jij jouw woning comfortabeler, energiezuinig en klimaatgezonder maakt.

Op de infoavonden kom je meer te weten over ‘Beter renoveren’. Aan de hand van een concrete renovatie krijg je tips over hoe je jouw renovatie het best aanpakt. Daarnaast worden nog eens alle premies helder aan u voorgesteld.

Donderdag 19 april 19.30 uur

Stadhuis, ontmoetingsruimte (3° verdieping) Groentemarkt 1, Lokeren

Donderdag 3 mei 19.30 uur

‘Uilennestje’ Muylaertstraat 17, Eksaarde

Deze infoavonden zijn gratis maar inschrijven is gewenst!

Stuur een mail naar milieu.landbouw@lokeren.be