02/05/2018

Openbare verkoop

Algemeen nieuws In de kijker

Stad Lokeren – VRIJWILLIGE OPENBARE VERKOOP per opbod :

Op zaterdag 5 mei 2018 ter hoogte van het Stadsmagazijn, Weverslaan 24  (ex VW garage) te Lokeren :

Om 9.00 u verkoop machines en (kantoor)meubilair volgens beschrijving hierna : 1 grasmaaier 2010 type Kubota Pro W721, 1 buitengebruik gestelde hoogspanningstransformator (met certificaat, geen PCB houdend), 2 metalen bureaus, 19 armstoelen stof, 6 stoelen blauw, 12 metalen kasten (verschillende maten)

Om 9.30 u verkoop gevonden en achtergelaten (brom)fietsen : 

Circa 75 fietsen en 15 fietswrakken, 2 scooters (type Peugeot Kisbee kleur blauw en type Peugeot Sport kleur grijs), alsook een bromfiets (merk onbekend, eigen makelij Pro Taper); alle in de staat waarin ze zich bevinden.

Opgelet: er worden geen bezichtigingen toegelaten voorafgaandelijk aan de verkoop. Zowel machines, fietsen, fietswrakken als scooters  worden op de dag van de verkoop getoond en direct verkocht in de staat waarin deze zich bevinden. Betalen ter plaatse kan zowel cash als met bancontact.

Hier kunnen enkele foto's worden bekeken.