29/06/2018

Werken zebrapad Stadsmuseum

Algemeen nieuws In de kijker

Vanaf maandag 2 juli zal gewerkt worden aan het zebrapad aan het museum (overgang Markt naar Grote Kaai). Vermoedelijke duur van deze werken: van maandag 2 juli tot 13 juli!

De werken worden gesplitst zodat steeds één rijstrook open blijft. Omdat het aan de Markt onmogelijk is om verkeer beurtelings te laten passeren (file en problemen op de ganse rotonde aan de Markt) is er voor gekozen om slechts één rijrichting door te laten gedurende deze werken:

  •          Verkeer vanaf de Martelarenlaan / Oude-Bruglaan via de Sportlaan en Grote Kaai naar de Markt zal steeds doorkunnen!
  •          Verkeer van de Markt uit het centrum wordt omgeleid. De eenvoudigste omleiding is deze over de Markt en de Poststraat naar de Sportlaan. Omdat er ook op twee woensdagen wordt gewerkt, is deze omleiding de twee woensdagen niet mogelijk. Vandaar is er gekozen om de officiële omleiding te laten lopen zoals tijdens de Lokerse Feesten. Aangezien er nog werken zijn in de Nijverheidstraat (deels afgesloten) moet verkeer via Uebergdreef rondrijden.
  •          Komende van de Durmelaan kan men zonder problemen over de museumbrug naar het station blijven rijden.