26/08/2019

Maak ruimte voor Oost-Vlaanderen

Algemeen nieuws In de kijker

De Provincie maakt werk van een nieuw Ruimtelijk Beleidsplan met daarin de langetermijnvisie voor het gebruik van de ruimte in  Oost-Vlaanderen. Ze kijkt daarbij richting 2050.  De indeling van onze ruimte vandaag heeft gevolgen op lange termijn, dus moeten we goed nadenken en de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen steeds voor ogen houden.

De Provincie heeft een conceptnota opgemaakt. Daarin staat welk ruimtelijk beleid de Provincie wil vastleggen. Tijdens de publieke raadpleging van de conceptnota kan je jouw opmerkingen of bezwaren indienen. De raadpleging loopt van 16 september 2019 tot en met 14 november 2019. 

 Je kan de conceptnota inkijken op verschillende manieren: - Op de website www.oost-vlaanderen.be/ruimte2050 - In het Provinciaal Administratief Centrum: Woodrow Wilsonplein 2, 9000 Gent - Op het gemeentehuis van jouw gemeente.