15/10/2019

Breng oud elektro naar recyclagepark

Algemeen nieuws In de kijker

Breng jouw oud elektro naar het recyclagepark t.v.v. Rode Neuzendag en maak kans op een recyclageparkconcert met Koen Wauters en Jonas Van Geel!  De gemeente die voor zaterdag 19 oktober het grootst ingezamelde gewicht per inwoner verzamelt, wint dit uniek concert.

Wist je dat elk Belgisch gezin gemiddeld 10 elektrotoestellen in de kast heeft liggen, die niet meer gebruikt worden? En dat is een jammere zaak, want al deze toestellen bevatten grondstoffen die niet kunnen herwonnen worden.  Daarom organiseren Recupel en het VTM-programma Make Belgium Great Again nu een grote actie om meer afgedankt, klein elektro te kunnen inzamelen.  De actie loopt van zondag 13 oktober t.e.m. vrijdag 29 november. De opbrengst van deze actie schenkt Recupel op het einde van de rit aan Rode Neuzendag.