09/01/2020

Hoogtebegrenzer kruispunt Dieptestraat

Algemeen nieuws In de kijker

Zoals reeds eerder gecommuniceerd zijn de werken van Barry Callebaut thv de Nieuwe Straat gestart. Omdat deze werken heel wat vrachtverkeer genereren, werd de Nieuwe Straat afgesloten voor autoverkeer. Enkel landbouwvoertuigen en tweewielers kunnen op dit moment nog passeren.
Gelijktijdig met deze ingrepen, wordt in de Dieptestraat ter hoogte van het kruispunt met Wolfsakker, een hoogtebegrenzer geplaatst die er zal voor zorgen dat vrachtverkeer niet langer door de woonwijken van Lokeren-Zuid kunnen rijden.
Op 9 januari zijn hiervoor de voorbereidende werken gestart: de nodige draadstangen werden in de rijweg bevestigd.  De straat wordt hiervoor enkele dagen afgesloten en er is een tijdelijke omleiding voorzien via de Scherpeputstraat.
Als alles volgens planning verloopt, zal de rijweg op maandag 13 januari terug worden opengesteld voor autoverkeer.