10/01/2020

DICHTER IN DE BIBLIOTHEEK: Annemie Deckmyn en Bert Verbeke │Alles gebeurt onderweg

Algemeen nieuws Bibliotheek In de kijker

Naar aanleiding van Gedichtendag 2020 organiseren Bibliotheek Lokeren en Cultuurraad Lokeren │Werkgroep Poëzie een nieuwe editie van Dichter in de bibliotheek. Op donderdag 30 januari 2020 zijn dichteres Annemie Deckmyn en Bert Verbeke, acteur en muzikant, te gast op de bibliotheekzolder. Met Alles gebeurt onderweg brengen moeder en zoon samen een voorstelling die de klassieke poëzievoordracht overstijgt. Annemie snijdt in haar poëzie herkenbare thema’s aan, van de vergankelijkheid van de liefde tot lichamelijk verval. Speels en aangrijpend van toon, de juiste plekken rakend. Bert ondersteunt haar gedichten muzikaal, herwerkt ze of vormt ze om tot een popsong.  

30 januari 2020- Kerkplein 3 – 20u
Dichter in de bibliotheek is gratis, maar inschrijven is verplicht.
Dat kan door te mailen naar
Yasmine.Ahaddour@lokeren.be of door tijdens de kantooruren te bellen naar 09 340 50 70.
Na de voorstelling wordt u een gratis drankje aangeboden in de zolderbar.
 

Foto: Damon De Backer