16/01/2020

Vacature voor de functie Coördinator buitenschoolse opvang Patjoepelke (halftijds)

Algemeen nieuws

Functieomschrijving: Als coördinator buitenschoolse kinderopvang sta je in voor de dagelijkse leiding van de buitenschoolse kinderopvang voor kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs. Je coacht en begeleidt de medewerkers, je bent aanspreekpunt voor ouders, collega’s en andere belanghebbenden.  Je wil gaan voor kwaliteitsvolle opvang , je bent creatief, je beschikt over administratieve vaardigheden en vooral je hebt een warm hart voor kinderen.

Profiel: Je bent houder van een functiegericht bachelordiploma.

Aanbod: Een ½ tewerkstelling bepaalde duur tot en met 31/12/2021 met mogelijkheid tot deelname selectieprocedure om tot een contract onbepaalde duur te komen. Verloning volgens loonbarema’s PC 331 met behoud anciënniteit, vergoeding woon- werkverkeer en een aantrekkelijke verlofregeling.