11/12/2020

Lokeren Twinkelstad: Zalig shoppen tijdens de eindejaarsactie

Algemeen nieuws

Zeker in een jaar als 2020 is het nog zo fijn om gezellig te kunnen shoppen in de prachtig verlichte straten in het centrum van Lokeren, het sfeervolle Eksaarde of het pittoreske Daknam en Doorslaar. Onze Lokerse handelaars zullen je met veel plezier ontvangen in hun prachtige winkels en bieden je bovendien ook de mogelijkheid aan om prachtige prijzen te winnen als je dat doet.

Wanneer loopt de eindejaarsactie?

Shop je tussen 13 december en 10 januari bij één van de deelnemende handelszaken, dan maak je telkens kans op één van de vele prijzen die te winnen zijn.

(Let op: de eindejaaractie zal uiteraard enkel plaatsvinden als de veiligheidsmaatregelen het toestaan en de winkels open zijn.)

Wat kan je winnen?

Het goede nieuws is dat er dit jaar meer dan 100 gelukkige winnaars zijn! In iedere deelnemende handelszaak zal er een Lokerse cadeaubon van 100 euro te winnen zijn. Het fantastische nieuws is dat tien van deze winnaars de hoofdprijs ontvangen, een Lokerse cadeaubon ter waarde van 1000 euro! Kassa, kassa!

Hoe kan ik winnen?

Simpel: hoe meer je shopt bij de deelnemende zaken, hoe meer kans je maakt! Het enige dat je moet doen, is je aankoopticketje achterlaten in de winkel met je naam en telefoonnummer op. Op het einde van de wedstrijd trekken we per deelnemende zaak een winnaar voor de bonnen van 100 euro én de 10 winnaars voor de bonnen van 1000 euro.

Bij welke zaken kan ik meedoen?

Vind alle deelnemende winkels terug via in deze lijst.

Ontdek ook de Twinkeltocht!