09/04/2021

bLOKspots mei-juni 2021

Algemeen nieuws Jeugd Sport

Stad Lokeren voorziet de komende studeerperiode opnieuw studeerplekken, de zogenaamde “bLOKspots”, voor de Lokerse hogeschool- en universiteitsstudenten. Dat zijn plaatsen waar ze zich in alle rust kunnen voorbereiden op de examens. Deze zijn vanaf maandag 17 mei beschikbaar. 

Studeren in alle rust is een recht 

 

We erkennen als stad - zeker in deze coronaperiode - de nood aan het inrichten van studieplekken. Omwille van de huidige coronamaatregelen worden deze spots wel enigszins anders georganiseerd. De richtlijnen zijn dezelfde als in de vorige blokperiodes. Je krijgt deze mee na inschrijven en je kan ze terugvinden of op de Facebookpagina van de jeugddienst. De studeerplaatsen zijn voorbehouden voor zij die thuis of op school niet in de mogelijkheid zijn om voldoende rustig te kunnen blokken. 

 

Vraag je bLOKspot aan op voorhand 

Studenten die moeilijkheden ondervinden en graag gebruik willen maken van een bLOKSpot, kunnen een mail sturen naar jeugddienst@lokeren.be of zich rechtstreeks registeren door deze google forms in te vullen. Na het bekijken van de aanvraag, en een positief advies, ontvangt de student een antwoord met vermelding van de locatie. Inschrijven op voorhand is verplicht. 

 

Info: dienst Sport en Jeugd, Sportlaan 2, 09 340 95 34