23/04/2021

Online luisterspel Radi'O Zoutloos van Studio Orka

Cultuur

Luisterspel voor iedereen tussen 6 en 106 jaar.

Met ingehouden adem volg je het wel en wee van een nest prettig gestoorde mensen in een rusthuis. De voorbereidingen voor het verjaardagsfeest van Palmira, voormalige circusartieste, dreigen in het honderd te lopen. Kan het feest doorgaan? En zal  Charly er zijn, haar grote geliefde die ze al vele jaren niet meer heeft gezien?

De afgelopen maanden vertaalde Studio ORKA de voorstelling ZOUTLOOS naar een ontroerend en hilarisch luisterspel: Radi'O Zoutloos. Pure magie, zalf voor de ziel. 
3 jaar geleden waren ze bij ons te gast in het WZC Ter Durme. Voor wie er toen niet kon bij zijn, bieden we gratis dit coronaproof alternatief aan. Met onder meer Tania Van der Sanden, Ilse de Koe en Dominique Van Malder.

Zes afleveringen – te beluisteren van woensdag 5 mei t.e.m. zondag 16 mei.
Meer info en luisterlinks via onze pagina digitaal aanbod