29/10/2021

Aangepaste coronamaatregelen Cultuurcentrum: mondmaskerplicht en Covid Safe Ticket

Cultuur

Mondmaskerplicht

Het is vanaf 29.10.2021 verplicht een mondmasker te dragen in onze gebouwen. De mondmaskerplicht vervalt bij voorstellingen waarbij het Covid Safe Ticket gecontroleerd werd.

 

Covid Safe Ticket

Cultuurcentrum Lokeren werkt vanaf 29.10.21 tot nader te bepalen datum voor alle podiumvoorstellingen/films met het COVID SAFE TICKET voor iedereen vanaf 12 jaar. Om de geldigheid van het Covid Safe Ticket na te gaan zal ook de identiteit gecontroleerd worden. Vergeet dus zeker niet ook je identiteitskaart mee te brengen. Meer informatie over het Covid Safe Ticket vind je hier: https://covidsafe.be/#what

Het dragen van een mondmasker is verplicht bij binnenkomst van onze gebouwen, tot jouw Covid Safe Ticket en jouw identiteit werden gecontroleerd door onze medewerkers. Daarna mag je het mondmasker afnemen. Voel je je hier oncomfortabel bij, dan kan het uiteraard wel! Kinderen onder de 12 jaar hoeven geen mondmasker te dragen.