22/02/2022

Stad Lokeren zoekt tijdelijke uitbater voor Sportcafé en fuifzaal

Algemeen nieuws Sport Vacatures

De concessie kan onmiddellijk na toewijzing van de opdracht ingaan en geldt tot de opening van het nieuw zwembad (vermoedelijk eind 2023).

Het Sportcafé bevindt zich op de eerste verdieping van het Sport- en Jeugdcomplex aan de Sportlaan in het centrum van Lokeren. Vanuit het Sportcafé is er zicht op beide sportzalen en de vergaderruimtes van het complex.

Het Sportcafé heeft een grote verbruiksruimte (>300 m²) volledig ingericht met meer dan 100 zitplaatsen en een bar van 14 meter lang. Er is een aparte keuken achter de toog (28 m²), ingericht met koelcel, elektrisch fornuis en dampkap, industriële oven en afwaszone. Er is een private berging voorzien voor de uitbater. Tot slot biedt een zuidelijk georiënteerd terras (>20 m²) zicht op het centrum van Lokeren.

Het gebouw beschikt over een aparte ingang en eigen sanitair wat een onafhankelijke uitbating mogelijk maakt.

De uitbater beschikt ook over het leveringsrecht voor de polyvalente ruimte. Deze ruimte heeft een ontmoetingsruimte en een fuifzaal, uitgerust met bar en met een capaciteit voor 1200 personen.

Kandidatuur indienen? Dat kan tot 20 maart, 12 uur.


De toekenningsvoorwaarden en consessieovereenkomst. 


Wil je meer info over de werking van het Sport- en Jeugdcomplex of een plaatsbezoek? Neem contact op via reservatieSJC@lokeren.be of 09 340 50 81.