26/09/2023

CVBA Tuinwijk zoekt collega's!

Vacatures

BV Tuinwijk is een sociale woonmaatschappij die actief is op grondgebied Lokeren en sinds kort ook in Moerbeke en Waasmunster. Zij zijn op zoek naar 3 enthousiaste collega’s voor onmiddellijke indiensttreding ter uitbreiding van hun team:

Boekhouder (deeltijds 20 uur/week)

Functie: Diverse boekhoudkundige taken binnen de financiële dienst.

Vereisten

 • Je bent in het bezit van een bachelorsdiploma in een economische of fiscale richting
 • Je beschikt minimaal over een aantal jaren relevante ervaring.
 • Kennis van de BTW reglementering is vereist

Interesse? Stuur dan uiterlijk op 15 oktober 2023 jouw CV én motivatiebrief + kopie van jouw diploma(‘s) naar selectiebureau Search & Selection via deze link.

 

Verantwoordelijke prospectie en plaatsbeschrijving (voltijds 38 uur/week)

Functie: Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding, opmaak en opvolging van de in- en uitgaande plaatsbeschrijvingen, organiseert bezichtigingen in vrijgekomen woningen voor verhuur, staat in voor plaatsbezoeken na opzeg huurcontract, maakt afrekeningen op van vertrokken huurders voor wat betreft de technische mankementen en je bent verantwoordelijk voor de prospectie bij aangeboden SVK-woningen.

Profiel:

 • Je beschikt over een bachelorsdiploma vastgoed of bouwkunde.
 • Je hebt voldoende technische bagage of bent minstens bereid om hierin bij te scholen
 • Je bent een gedreven, sociaalvaardig en communicatief persoon die geduldig kan luisteren en graag mensen helpt. Het contact met sociale huurders en andere diensten spreekt je aan. Een vlot klantencontact helpt je bij voorgaande zaken.
 • Je beschikt over een rijbewijs B

Interesse? Stuur dan uiterlijk op 15 oktober 2023 jouw CV én motivatiebrief + kopie van jouw diploma(‘s) naar selectiebureau Search & Selection via deze link.

 

Technisch administratief medewerker

Functie: Je bent het eerste aanspreekpunt bij meldingen van technische gebreken en zorgt voor de registratie van de technische klachten. Je organiseert kleine herstellings- en onderhoudswerken en hebt daarom veel telefonische en schriftelijke contacten met zowel huurders als aannemers. Je staat in voor de opvolging en correcte terugkoppeling naar de huurders, collega’s en externen. Je verzorgt mee de planning en administratie van de technische meldingen. Je analyseert de oproep en rangschikt de vraag naar graad van dringendheid. Je maakt werkbonnen op en verzorgt de schriftelijke communicatie met huurders bij lopende projecten.

Profiel

 • Je hebt minstens een diploma hoger secundair onderwijs. Een technische achtergrond is een mooi pluspunt, daarentegen is technische interesse een must.
 • Je bent een gedreven, sociaalvaardig en communicatief persoon die geduldig kan luisteren en graag mensen helpt. Het contact met sociale huurders en andere diensten spreekt je aan. Een vlot klantencontact helpt je bij voorgaande zaken.

Interesse? Stuur uiterlijk op 15 oktober 2023 jouw CV én motivatiebrief + kopie van jouw diploma(‘s) naar selectiebureau Search & Selection via deze link.

Wat biedt Tuinwijk?

 • Een uitdagende functie met ruime verantwoordelijkheden in een kleine dynamische organisatie met hoge maatschappelijke relevantie.
 • Een aangename werksfeer met flexibele werkuren (glijtijd) en mogelijkheid tot occasioneel thuiswerk.
 • Een correcte verloning conform de loonschalen van de Vlaamse Overheid rekening houdend met het diploma en de relevante en functionele werkervaring, aangevuld met tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering en fietsvergoeding).
 • Recht op minimaal 30 vakantiedagen en 14 feestdagen.

Meer informatie en een uitgebreide functiebeschrijving vind je terug op www.tuinwijk.be