22/11/2022

Café De Molen zoekt nieuwe uitbaters!

Algemeen nieuws Ondernemen

Stad Lokeren is voor het charmante café aan de Heirbrugmolen op zoek naar nieuwe concessiehouders. De gehele site wordt in een nieuw jasje gestoken en vanaf 1 april 2023 maakt ook het café daar deel van uit. Daarvoor zijn uiteraard enthousiaste uitbaters nodig!

Het gebouw bevindt zich aan de voet van de pittoreske Heirbrugmolen, die geregeld kan bezocht worden. In het park is een splinternieuwe speelzone voor kinderen. Op de site ligt Samentuin ‘t Bonenveld, waar buurtbewoners verse groenten en veldbloemen kunnen kweken en verzorgen. De brasserie beschikt over een ruim terras en een polyvalente zaal op de eerste verdieping.

De uiterste datum om je kandidatuur in te dienen is 30 december 2022. Adres: Heirbrugstraat 160, 9160 Lokeren.

Oproep voor geïnteresseerde kandidaten.
Lees hier alle info en voorwaarden.