28/04/2023

BV Tuinwijk zoekt medewerker huuradminisratie

Algemeen nieuws Vacatures

Woonmaatschappij BV Tuinwijk is op zoek naar versterking voor hun team Klanten- en Bewonerswerking. 

Als medewerker huuradministratie sta je onder andere in voor het opvolgen van regelgeving voor de toewijzing van sociale huurwoningen, administratief beheer verhuur, bezichtigingen van woningen, opvolging van gezinssamenstelling van de huurders, opvolgen huurderverplichtingen en ondersteuning onthaal. 

BV Tuinwijk biedt een uitdagende functie in een kleine dynamische organisatie met maatschappelijke relevantie. Een aangename, warme werksfeer met flexibele werkuren (glijtijd) en mogelijkheid tot occasioneel thuiswerk.

Interesse? 

Sollicteren kan tot en met 15 mei 2023. Meer info: Word jij onze nieuwe collega huuradministratie? – Tuinwijk