9-15 oktober: Week van de Kinderopvang

Van 9 tot en met 15 oktober 2023 vieren we Week van de Kinderopvang. Een uitgelezen moment om alle medewerkers in de kinderopvang in de bloemetjes te zetten. Of waarom niet meteen alle kinderbegeleiders, onthaalouders en medewerkers van de Buitenschoolse Opvang in Lokeren een persoonlijke ‘dankjewel’ te bezorgen?

Dit jaar kiezen we voor het thema “Bedankt Sterkmakers”. Met dit veelzeggende thema willen we elke medewerker van en uit de kinderopvang laten schitteren. We richten met veel trots de spotlight op hen. Voor deze machtige mannen en vrouwen is geen taak te veel of geen klus te groot om elk kinderhart te doen smelten. Van creatieve duizendpoot die in een handomdraai de speelhoek in een nieuw thema giet, van sympathieke en goedlachse verschijning die elk kind de warmste zorgen biedt, tot de handigste Harry die elke ochtend iedereen met de grootste glimlach verwelkomt.

Interview Dominique en Julie

Tijdens de Week van de Kinderopvang zetten we graag de kinderbegeleiders extra in de kijker. We spraken met Julie en Dominique over hun werk in kinderdagverblijf Patjoepelke-Wistik, hun passie voor de zorg van kinderen en de uitdagingen en voldoening die gepaard gaan met de job.

Lees het volledige interview hier.

 

Bedank je mee?

Bedankt aan alle kinderbegeleiders die zich inzetten om kinderen een warme start te geven waar ruimte is om te spelen, te leren, te ontdekken én te groeien. Wil jij hen graag persoonlijk bedanken? 

1. Schrijf een persoonlijke boodschap op een complimentenkaartje en geef het aan je favoriete kinderbegeleider. De gratis postkaarten zijn hier te downloaden of af te halen in één van onze kinderdagverblijven en op de locaties van onze Buitenschoolse Opvang.

2. Stuur een digitale complimentenbutton met een hartverwarmende boodschap naar jouw kinderbegeleider.

3. Laat je kind een leuke tekening of kleurplaat maken en geef die af in je kinderopvang bij de start van de Week van de Kinderopvang.

4. Neem een foto met één van de Sterkmakers-borden, scan de bijhorende QR-code en upload je foto. De borden zijn terug te vinden in één van de 3 kinderdagverblijven (Sportlaan - Spoele - Eksaardedorp) van onze stad. Of deel de foto via sociale media met #kdvpatjoepelkewistik #weekvandekinderopvang.

 

 

 

   Samen bedanken we alle kinderbegeleiders die onze kinderen elke dag laten stralen.