Gratis Karate Initiatie bij Karate Club Tenkai Lokeren

2159031b 9637 47e8 a322 63fd608845ed Karate is een oosterse vechtkunst waarbij het gebruik van vuist en hand een fundamentele rol speelt, maar er zijn ook traptechnieken. Het is een zelfverdedigingsmethode zonder wapens.

De clubnaam Tenkai betekent ‘groei of ontplooiing’. Dit wil zeggen dat de persoonlijke vorming van elke lid centraal staat. Ons motto 'nana korobi ya oki' letterlijk ‘7 keer vallen, 8 keer opstaan’ staat voor het opbrengen van de moed om na tegenslag door te zetten, grenzen te verleggen, te blijven groeien en te volharden om je doelen te bereiken.

We vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht leeftijd, aard, milieu of fysieke aanleg door de beoefening van karate als persoon kan groeien. De verwelkoming van een nieuw lid betekent het engagement om de betrokkene te begeleiden in zijn weg naar kennis en vaardigheid.

Eens proeven van karate? Dat kan!
De gratis initiatieles is bedoeld om je te laten proeven van JKA Shotokan Karate. Iedereen vanaf het eerste leerjaar mag deelnemen. Deelname kan in gewone sportkledij en gebeurt op blote voeten.

Inschrijven? Lid worden.
Inschrijven kan vanaf het eerste leerjaar door contact op te nemen met de clubleiding. Karateclub Tenkai is aangesloten bij de Vlaamse Karate federatie (VKF) onder clubnummer 4090 waardoor elk lid verzekerd is tegen ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Stommestraat 2, 9160 Lokeren
Wanneer
open zo van 10:00 tot 11:30, vrij van 19:30 tot 21:00
Prijs
Gratis
Links
http://www.tenkai.be
http://www.facebook.com/tenkai.be