Jeuk! Sport- en themakampen, speelplein, kinderopvang

Sportkampen

Sportdienst Lokeren organiseert sportkampen voor de leeftijd van 4 tot en met 16 jaar. Alle kampen staan open voor beginners en gevorderden en worden begeleid door ervaren monitoren.

Meer lezen

De Lokerse Speelfabriek komt naar jou toe

De Lokerse Speelfabriek komt naar jou toe met een bakfiets vol speelgoed!

Meer lezen

Herfstvakantie 2021

JEUK! Sport- en SPAT!-kampen

Meer lezen

Spat!

Elke 'kleine' schoolvakantie en in sommige weken van de zomervakantie staat de stedelijke dienst Sport en Jeugd in voor een vrijetijdsaanbod voor Lokerse kinderen en jongeren.

Meer lezen

Buitenschoolse kinderopvang

Buitenschoolse kinderopvang Patjoepelke vangt schoolgaande kinderen tussen 2,5 en 12 jaar op. Op verschillende locaties in Lokeren, voor en na school, op schoolvrije dagen én in schoolvakanties.

Meer lezen

Speelpleinwerking

Elk jaar gaat een team van vrijwillige animatoren en beroepskrachten van de stedelijke dienst Sport en Jeugd op verschillende locaties in Lokeren aan de slag om kinderen een onvergetelijke zomer te geven.

Meer lezen

Vrijetijdspas uitgelicht

Het Stadsbestuur van Lokeren riep de Vrijetijdspas in het leven. Deze pas maakt het vrijetijdsaanbod financieel toegankelijker voor zij die een beperkter budget hebben. Leuke en zinvolle vrijetijdsbesteding is een basisrecht en geeft een boost aan ons fysiek en mentaal welzijn.

Meer lezen
Geen inhoud