Geen inhoud
Vrije tijd Sport

Alternatieve fietsenwijding 2021

De fietsenwijding zal dit jaar jammer genoeg niet kunnen doorgaan in haar normale vorm. Het is nog te gevaarlijk om te veel mensen bij elkaar te brengen. 
Toch willen wij jullie als Dienst Sport niet in de kou laten staan. Blijven bewegen is immers belangrijk en fietsen is niet verboden, zolang we het niet met te veel mensen doen. 
Daarom willen we graag een alternatief aanbieden. 
Voor onze recreatieve fietsers zullen we een ritje uitstippelen dat bewegwijzerd is met oranje pijltjes. De rit start aan het Sport- en Jeugdcomplex en eindigt daar ook. We werken met een vrije start en dit tussen 6 en 14 maart. De rit is ongeveer 30 km en na de rit kan men zich aanmelden in het Sport- en Jeugdcomplex voor een klein gadget. 

 

Voor de wielertoeristen is er ook een rit uitgestippeld via GPX. Het GPX bestand is hier beschikbaar. Je kan ook onderstaande QR-code scannen. Je komt dan op de website van routeyou terecht waar de rit verschijnt. Bij de functie rit downloaden kan je ook het gpx bestand downloaden. Je kan de rit ook gewoon rijden met je smartphone en dan hoef je geen fiets GPS te hebben. Wielertoeristen die de rit gereden hebben kunnen hun gadget ook afhalen in het Sport- en Jeugdcomplex aan de balie van het zwembad. 


De fietsenwijding is een organisatie van de Dienst Sport en de Sportraad. Deelname is gratis. 

Vertrek:  aan het Sport- en Jeugdcomplex (Sportlaan 2). Info: Sportdienst Lokeren, Sportlaan 2, 09 340 50 80 of sportdienst@lokeren.be. 
Wanneer u de onderstaande QR code scant kan u genieten van een digitale fietsenwijding. Alvast veel fietsplezier en wees voorzichtig.