Stad en Sporting geven gratis tickets voor wedstrijd tegen STVV

Net als vorig jaar geven het stadsbestuur en Sporting Lokeren alle voetbalminnende Lokeraars een mooi kerstcadeau. Er zijn 1.500 gratis tickets beschikbaar voor de thuiswedstrijd Sporting Lokeren- STVV, op 15 december. Maximum vier tickets per aanvrager, snel zijn is de boodschap, op is op.

Met deze kerstactie willen Sporting Lokeren en het stadsbestuur het Lokerse voetbal promoten, de band tussen het voetbal en de Lokeraar vergroten, en duidelijk maken dat Sporting een echte familieclub is. “Sporting blijft enorm belangrijk voor de uitstraling van onze stad”, zeggen burgemeester Filip Anthuenis en sportschepen Jerome Van Doorslaer. “Een eersteklasseclub hebben is iets waar veel steden alleen maar kunnen van dromen, zeker kleinere steden zoals wij.”

Tickets voor KSC Lokeren-STVV

Ja, ik wens graag tickets voor de match Sporting Lokeren-STVV

Voorwaarden

Uw persoonsgegevens worden door het stadsbestuur via dit formulier verwerkt om uw aanvraag te behandelen. De verwerking van uw persoonsgegevens blijft beperkt tot de beoogde doelstelling. Het stadsbestuur houdt uw gegevens bij zolang noodzakelijk is. U heeft het recht om geïnformeerd te worden, uw gegevens in te kijken en te corrigeren indien nodig. Onder bepaalde omstandigheden heeft u het recht om vergeten te worden (art 17. AVG). Meer info omtrent de verwerking van persoonsgegevens kan u vinden op de algemene privacyverklaring die we hier beschikbaar stellen of ter inzage liggen op de verschillende diensten. Verdere vragen omtrent de verwerking uw gegevens kan u stellen via de informatieveiligheidscel