Augustus 2023

Technieken

De afwerking aan en in het zwembad is volop bezig. Momenteel is men vooral bezig met het afwerken van alle technieken.

 

Wanden binnen en buiten

Daarnaast is de aannemer bezig met het plaatsen van de binnenwanden boven de ramen in de ruimte van het zwembad. Deze passen niet alleen mooi bij het geheel, ze doen ook dienst als geluidsisolatie. Ook de gevels aan de buitenzijde van het complex zijn bijna helemaal klaar.

Boven is men bezig met het plaatsen van de gyprocwanden. Zo wordt de fysieke indeling binnenin het gebouw stilaan zichtbaar. Ook de vloeren liggen bijna overal. Deze worden opgevoegd en afgewerkt.

 

Grondwerken

Ook de omgevingswerken zijn opgestart. Zo startten de nivelleringswerken van de zone rondom het zwemcomplex. Hierdoor zal het totaalplaatje van buitenaf stilaan tevoorschijn komen en kan je je binnenkort al een beeld vormen van hoe de zone rond het zwemcomplex er zal uit zien.

 

Verlichting

Het verlichtingsplan is één van de volgende zaken op de planning. We bekijken waar welke verlichting best zal komen in functie van de zone.

 

Nieuw voetpad

In de tweede helft van september starten we met de aanleg van een nieuw voetpad. Door de werken was het oorspronkelijke grotendeels weggehaald of in slechte staat. Het nieuwe voetpad komt er van aan de parking van de Grote Kaai tot aan de parking van de AVLO. 

 

De werken in beeld

 

Achterzijde gevel Achterzijde gevel Achterzijde gevel

Buitengevel achterzijde gebouw

 

Geluidsisolatiewanden   Wedstrijdbad

Geluidsisolatiewanden in zwembadruimte

 

De tribune Horeca Whirlpoolgedeelte

Tribune - Horeca - Whirlpoolgedeelte

 

Bureauruimte  

Gyproc in bureauruimte - Grondwerken omgeving