Laatste nieuws

  Preview

  16 en 17 maart: feestelijk openingsweekend zwembad Durmehal voor groot publiek

  Een goede maand nadat het nieuwe zwembad Durmehal in onze stad de deuren opende voor scholen, clubs en zwemlessen wordt het vanaf 19 februari mogelijk om er baantjes te zwemmen. De effectieve opening wordt groots ingezet tijdens het feestelijke openingsweekend op zaterdag 16 en zondag 17 maart. Die zaterdag is meteen ook de dag waarop zwembad Durmehal officieel opent voor het grote publiek.

  ...

  Meer lezen   08/02/2024

  Preview

  Stadsmuseum tijdelijk gesloten

  Het Stadsmuseum is tijdelijk gesloten in functie van een grondige vernieuwing. De heropening van het vernieuwde museum wordt voorzien voor de zomer van 2024.

  We zien jullie graag dan terug!

  Meer lezen   27/02/2023

  Preview

  Fusiewebsite Lokeren-Moerbeke

  Zoals eerder aangekondigd, onderzoeken we samen met gemeente Moerbeke een vrijwillige fusie. We zijn ondertussen een stap verder, de neuzen staan 100% in de dezelfde richting en we zijn klaar voor een nieuwe stap. Daarom lanceren we samen de fusiewebsite fusielokerenmoerbeke.be. Je volgt er het fusienieuws mee op de voet.

  Meer lezen   28/12/2022

  Preview

  Zondag 17 maart: Dag van de Zorg

  Dag van de Zorg wil jou, je familie en je vrienden een unieke blik bieden achter de schermen van de zorg- en welzijnssector. Ook in Lokeren zetten een aantal organisaties de deuren open op 17 maart. Ze verwelkomen jou met open armen.

  Vitaz

  We kijken uit naar de bouw van het nieuwe ziekenhuis in Lokeren. De werken starten in september dit jaar. Begin 2027 zal de nieuwe campus klaar zijn om in...

  Meer lezen   29/02/2024

  Preview

  Verkeersveilige dag in Oost-Vlaanderen

  Op meer dan 120 locaties in de provincie Oost-Vlaanderen worden op dinsdag 27 februari verkeerscontroles uitgevoerd. Met deze Verkeersveilige Dag willen de initiatiefnemers - de gouverneur van Oost-Vlaanderen, Carina Van Cauter en de procureur-generaal i.s.m. de lokale en federale politie - de Oost-Vlaamse autobestuurders sensibiliseren over de gevaren van vier grote killers in het verkeer:

  • ...

  Meer lezen   26/02/2024

  Preview

  Week van de Vrijwilliger van 2 tot 10 maart

  De tocht door vrijwilligersland is één groot avontuur, gevuld met ontmoetingen en ervaringen, verschillende sectoren en organisaties, én schatten van vrijwilligers. Vrijwilligerswerk is dus een echte ontdekkingsreis. Van 2 tot 10 maart 2024 is het Week van de Vrijwilliger en bedanken we alle vrijwilligers voor hun dagelijkse inzet!

  Wil je een vrijwilliger in de bloemetjes...

  Meer lezen   23/02/2024

  Preview

  Café De Molen zoekt nieuwe uitbaters

  Stad Lokeren is voor het charmante café aan de Heirbrugmolen op zoek naar een nieuwe concessiehouder.

  Het gebouw bevindt zich aan de voet van de pittoreske Heirbrugmolen. In het park is een speelzone voor kinderen. Op de site ligt Samentuin ‘t Bonenveld, waar buurtbewoners verse groenten en veldbloemen kunnen kweken en verzorgen. De brasserie beschikt over een ruim...

  Meer lezen   22/02/2024

  Preview

  Wij zoeken ... nieuwe collega's

  Onze stad is een jonge, actieve stad die volop leeft! De Lokeraars zijn samen met meer dan 42 000. Wil jij er mee voor zorgen dat Lokeren een thuis wordt voor elk van hen? Maak je ambities waar in een job bij #Team9160.

  Momenteel zoeken we een:

  Meer lezen   16/02/2024

  Preview

  Stad Lokeren en KSA Eksaarde zetten lasers in tijdens de Tienerfuif op vrijdag 1 maart

  Naar goede en gesmaakte traditie slaan ook dit jaar de diensten Sport en Jeugd van Stad Lokeren en KSA Eksaarde de handen in elkaar voor een nieuwe editie van de Tienerfuif.
  Deze gaat dit jaar door op vrijdag 1 maart voor tieners geboren in 2012, 2011, 2010, 2009 en 2008. Dit jaar is het thema ‘laser edition’.

  De afgelopen jaren hebben de Lokerse tieners bewezen dat ze weten wat...

  Meer lezen   15/02/2024

  Preview

  Naar het middelbaar? Ontdek alle Lokerse scholen tijdens de infoavond en openschooldagen

  Maakt jouw kind binnenkort de overstap naar het secundair onderwijs? Kruis 21 februari dan alvast aan op je kalender!

  Infomoment: Op stap naar het secundair

  Kom op 21 februari naar het infomoment met scholenmarkt en maak kennis met het aanbod van de secundaire scholen in Lokeren. Om 16 uur en om 20 uur in het Sport- en Jeugdcentrum Durmehal, Sportlaan 2. Inschrijven via naarschoolinlokeren.be....

  Meer lezen   12/02/2024

  Meer nieuws

  Uit in Lokeren