Onze sportkampen

Bekijk ons aanbod in sportkampen voor deze zomer.

Meer lezen

Zwemles volgen?

Bekijk ons aanbod van watergewenning tot zwemlessen

Meer lezen

Lessenreeksen

Tijd voor meer beweging! Bekijk onze lessenreeksen

Meer lezen

Laatste nieuws

Preview

Vacature toezichter-redder

 

Voel jij je thuis in de sporthal en het zwembad? Wil jij graag meewerken aan een veilig en aangenaam sportklimaat? Dan ben jij misschien wel de toezichter-redder die we zoeken!

Meer lezen   20/01/2020

Preview

Stad en Sporting geven gratis tickets voor wedstrijd tegen STVV

Net als vorig jaar geven het stadsbestuur en Sporting Lokeren alle voetbalminnende Lokeraars een mooi kerstcadeau. Er zijn 1.500 gratis tickets beschikbaar voor de thuiswedstrijd Sporting Lokeren- STVV, op 15 december. Maximum vier tickets per aanvrager, snel zijn is de boodschap, op is op.

De tickets zijn uitgeput.

Net als vorig jaar geven het stadsbestuur en Sporting Lokeren alle...

Meer lezen   30/11/2018

Preview

Nieuw Calisthenics plein geopend.

Calisthenics is een Spartaanse sport die ontstaan is in het Oude Griekenland als trainingsmethode voor soldaten ter voorbereiding op het gevecht. Vandaag is het een populaire sportdiscipline voor iedereen die fit wil blijven.

Het park in Lokeren is tot stand gekomen op vraag van en in samenwerking met sportieve jongeren uit de stad, de firma Move&Play uit Meeuwen realiseerde het.


Tijdens de...

Meer lezen   22/07/2018

Preview

Veilig kijken naar EK voetbal op Oude Vismijn

Brasserie De Fonteyn en Serviceclub 51 organiseren een groot scherm op de Oude Vismijn om de wedstrijden van Rode Duivels te volgen op het EK. Gezellig samen van het voetbal en van een pintje genieten, is een prima idee. En de toegang is nog gratis bovendien. De organisatoren rekenen op een paar duizend toeschouwers. Om alles veilig en ordelijk te laten verlopen, heeft het...

Meer lezen   06/06/2016

Preview

Inschrijven herfstsportkampen

De inschrijvingen voor de herfstvakantie (3 t.e.m. 6 november) starten op maandag 5 oktober vanaf 19 uur. Inschrijven kan hier.

Meer lezen   30/09/2015