Word jij King of Queen van de Mont Henri

Op zaterdag 15 oktober krijgen recreanten van alle leeftijden en niveaus de kans om de strijd met zichzelf aan te gaan. In een race tegen de klok kan iedere fietser zijn of haar limieten opzoeken en proberen om de King of Queen van de Mont Henri te worden.

Wil jij testen wat je in je hebt? Wil jij de uitdaging aangaan en een toptijd neerzetten op de flanken van de Mont Henri? Wil jij tonen hoe behendig je alle hindernissen neemt? Dan is dit event zeker iets voor jou?

Iedere deelnemer krijgt gedurende 2 rondjes de kans om een supertijd op de klok te zetten. Wie na 2 ronden op het behendigheidsparcours in Park Ter Beueken de beste tijd neerzet, verwerft eeuwige roem en mag pronken met de titel King of Queen van de Mont Henri.

Maar dat is niet alles! We voorzien leuke prijzen voor de winnaars in de categorie dames en heren overall en dames en heren 50+. Deelnemen is uiteraard belangrijker dan winnen, maar een toptijd neerzetten is het ultieme doel.

Behendigheidsparcours Park Ter Beuken. Verzamelen aan de technische heuvel waar ook de officiële startplaats ivan het parcours is. Van 9 tot 14 uur. Zowel mountainbikes als cyclocrossfietsen worden toegelaten. Vanaf 15 jaar. Verplicht om een helm te dragen. Afval op de grond gooien tijdens het crossen? Dat wordt bestraft met declassering. Kostprijs: 2 euro. Inschrijven tot en met 12 oktober via webshoplokeren.recreatex.be. Meer info: dienst Sport, sportdienst@lokeren.be of 09 235 31 13.