De King en Queen van de Mont Henri zijn gekend

Zaterdag 15 oktober kregen recreanten van alle leeftijden en niveaus de kans om de strijd met zichzelf aan te gaan op het behendigheidsparcours in Park Ter Beuken. In een race tegen de klok zocht iedere fietser zijn of haar limieten op en probeerde iedereen om de King of Queen van de Mont Henri te worden.

Na een bikkelharde strijd op de flanken van de Mont Henri zijn de winnaars ondertussen bekend! Bij de dames liet de piepjonge Evelien De Laet uit Tielrode de concurrentie achter zich met een tijd van 14 minuten en 13 seconden. Bij de heren ging het er iets steviger aan toe, maar mag Kristof Deseure uit Lokeren zich de enige echte koning noemen. Kristof verpletterde de concurrentie in een tijd van 8 minuten 31 seconden over twee ronden.

Tot slot nog een eervolle vermelding voor Ronny Ruys uit Berlare die het haalde in de categorie 50+ met een tijd van 11 minuten en 11 seconden. Maar uiteraard ook een dikke proficiat aan alle andere deelnemers die hebben meegedaan. Speciale dank ook aan de vele medewerkers die er samen een geslaagd evenement van hebben gemaakt!Wil jij testen wat je in je hebt? Waag je dan zeker ook eens aan het behendigheidsparcours in Park Ter Beuken.