03/11/2020

Buitenschoolse kinderopvang voorziet in noodopvang

Algemeen nieuws Kinderopvang

Op donderdag 12 en vrijdag 13 november wordt de vakantie verder uitgebreid. Hierbij gelden dezelfde regels als bij de eerder vermelde noodopvang op maandag 9 en dinsdag 10 november.

Conform de federale richtlijnen, vragen ook wij op je kinderen zoveel mogelijk thuis op te vangen.

Heb je hier geen mogelijkheden toe, biedt BKO Kinderclub Patjoepelke mogelijks een oplossing. Met voorrang voor kinderen van ouders uit de zorgsector en kinderen uit kwetsbare gezinnen, organiseren we gratis noodopvang op 12 en 13 november als volgt:

Locatie                      Aantal plaatsen      Gekoppelde scholen

Eksaarde                    28                               S.B.S. Eksaarde, Dol-Fijn en Rozen

Oudenbos                  14                               Oudenbos

Staakte                     40                               S.B.S. Staakte en Veertjesplein

PAT-Jes Spoele           40                               S.B.S. Spoele, Bengel en Springplank

O.L.V. College
en Duizendvoet         28                               O.L.V. College en Duizendvoet, Madelief, Tovertuin, De Vinderij
en Klim-Op

Boskes                     14                               Boskesschool

Doorslaar                 14                               Doorslaar

Heiende                   14                               Heiende

 

Via Ticketgang (lokeren.ticketgang.eu) kan je een aanvraag doen voor de betreffende dagen. Hierbij stuurt je een bewijs van je werkgever dat de noodzaak van de aanwezigheid op je werk aangeeft naar bko.patjoepelke@lokeren.be. Je kan dit bewijs ook op papier afgeven op het secretariaat (Lepelstraat 4, 9160 Lokeren). Zoals aangegeven krijgen kinderen van ouders uit de zorgsector voorrang. Je krijgt een bevestiging wanneer je gereserveerde plaats goedgekeurd wordt.

 

Vanaf maandag 9 november kunnen ook kinderen van ouders uit andere sectoren goedgekeurd worden, mits bewijs van de werkgever. Let wel: zolang je geen bevestiging van goedkeuring ontvangen hebt, ben je nog niet zeker van je plaats.

Heb je een plaats toegewezen gekregen, dan wordt je kind ook effectief verwacht op de opvang. Anders houd je namelijk een plaats bezet die door een ander kind ingevuld kan worden. Ben je afwezig zonder geldig afwezigheidsattest, zal er een boete van 12 euro per afwezig kind aangerekend worden in de factuur van november. Indien je je plaats geldig wil annuleren en wil vrijmaken voor een ander kind, gelieve ons spoedig te contacteren. De ouders zullen je in dat geval dankbaar zijn.

Om in te schrijven bij BKO Kinderclub Patjoepelke dien je een account via Ticketgang aan te maken (lokeren.ticketgang.eu) en een schriftelijke overeenkomst bij het secretariaat (Lepelstraat 4, 9160 Lokeren) binnen te brengen. Meer informatie vind je op lokeren.be/producten-en-diensten/buitenschoolse-kinderopvang.