18/05/2021

EVA-vzw Gezinswelzijn Lokeren zoekt logistiek medewerker

Algemeen nieuws Kinderopvang

EVA-vzw Gezinswelzijn Lokeren (Kinderopvang Patjoepelke - Wistik) richt een vergelijkend examen in voor:

1 logistieke medewerker
Deeltijds (30u) - indiensttreding voorzien op 01.01.2022

Om zich geldig kandidaat te stellen dien je als sollicitant de toelatings- en aanwervingsvoorwaarden af te halen op het secretariaat van de EVA-vzw Gezinswelzijn, Sportlaan 4, Lokeren. Dit kan iedere werkdag tussen 9 uur en 12 uur of na afspraak 09/340 95 90.

De kandidaturen, bestaande uit een motiviatiebrief en een curriculum vitae, moeten uiterlijk op vrijdag 04/06/2021 ingediend worden. Dit ofwel door middel van een aangetekende zending of door afgifte op het secretariaat van de EVA-vzw Gezinswelzijn, Sportlaan 4 te Lokeren.

Het vergelijkend examen bestaande uit een schriftelijk, mondeling en praktisch gedeelte wordt georganiseerd in juni 2021. Het juiste tijdsstip wordt later nog meegedeeld. Voor deze functie wordt een wervingsreserve aangelegd voor de duur van 2 jaar.

Meer info over EVA-vzw Gezinswelzijn Lokeren.