30/09/2021

Infoavond 'Verhuren zonder zorgen'

Algemeen nieuws

 
Verhuur jij een woning? Dan weet je ongetwijfeld dat daar heel wat komt bij kijken. Als verhuurder heb je bepaalde rechten en plichten die je moet naleven én je woning moet voldoen aan een aantal minimale kwaliteitseisen.
 
Om je over dit alles te informeren, organiseert Sociaal Verhuurkantoor Waasland in samenwerking met de dienst Huisvesting een gratis infoavond op 7 oktober waarin al je vragen over verhuren via een sociaal verhuurkantoor aan bod komen:
  • De werking van een sociaal verhuurkantoor;
  • Kwaliteitsvoorwaarden van woningen;
  • Het conformiteitsattest;
  • De voordelen en de huurprijs;
  • ...

 Praktische info

  • 7 oktober
  • Van 19 - 20.15 uur
  • Ontmoetingsruimte Stadhuis, Groentemarkt 1
  • Inschrijven (verplicht) via huisvesting@lokeren.be of 09 340 94 73