01/10/2021

VDAB en Stad Lokeren organiseerden voor het eerst dit najaar een fysieke jobbeurs

Algemeen nieuws

Op dinsdag 5 oktober 2021 organiseerden VDAB en Stad Lokeren de eerste fysieke jobbeurs in Oost-Vlaanderen, sinds de uitbraak van de coronacrisis. Een veertigtal Lokerse bedrijven stonden klaar om kennis te maken met de werkzoekenden uit de regio, zij waren vragende partij voor face-to-face gesprekken met gemotiveerde kandidaten. Na anderhalf jaar digitaal bemiddelen en matchen zetten VDAB en het stadsbestuur van Lokeren weer in op fysieke ontmoetingen tussen werkzoekenden en werkgevers.  

Dringend werknemers gezocht

Op de beurs stonden meer dan 40 werkgevers uit verschillende sectoren te popelen om de werkzoekenden uit de streek te ontmoeten. Zij hadden in totaal 200 openstaande vacatures die ze dringend wilden invullen.

Interesse in een job bij Stad Lokeren? Check alle vacatures op www.lokeren.be/solliciteer.