15/10/2021

Wie wordt Fietsgemeente/-stad 2022?

Algemeen nieuws Mobiliteit

Dit jaar gaat de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) in samenwerking met de Fietsersbond voor de tweede keer op zoek naar dé fietsgemeente bij uitstek. Het grote publiek kan de online enquête invullen tot 31 oktober 2021. De resultaten zullen 9 genomineerden opleveren, verdeeld over 3 categorieën volgens inwoneraantal. Zij krijgen een studiebureau over de vloer. Op basis van dit terreinonderzoek worden 3 winnaars geselecteerd. Zij mogen zich Fietsgemeente/-stad van 2022 noemen en ontvangen een bedrag van de Vlaamse Overheid om te blijven investeren in hun fietsbeleid.

Vul de bevraging in op fietsgemeente.be of via onderstaande QR-code en stem onze stad naar de top!

De verkiezing Fietsgemeente is een initiatief van de VSV, in samenwerking met de Fietsersbond